seat-big-four-oh-hero

Kies uw SEAT

SEAT Big Four OH!

40 jaar SEAT in Nederland

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! Met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Leon 4.OH! Edition.

Private Lease- en financieringstarieven

Vanaf € 349 p/m¹, private lease je een gloednieuwe SEAT Ibiza. En vanaf slechts € 275² kun je al een nieuwe Ibiza financieren. Met onze scherpe tarieven rijd je zorgeloos in zo'n avontuurlijke SEAT. Bij private lease regelen wij onder andere de wegenbelasting, verzekering, het onderhoud en reparaties. Jij hoeft alleen het voordeligste tankstation uit te zoeken. 

Large JPG-FLEET RG 054

50% korting op DSG

Een SEAT Ateca of Tarraco is dé perfecte combinatie met een DSG-automaat, zowel voor de zakelijke als particuliere rijder. Daarom ontvang je nu maar liefst 50% korting bij aanschaf van een DSG-automaat op je nieuwe Ateca of Tarraco. Hiermee loopt je voordeel op tot wel € 1.700.

SEAT Ibiza FR Business Intense

We hebben extra SEAT's Ibiza FR Business Intense ingekocht. Daardoor kunnen wij deze luxe en sportieve uitvoering extra scherp aan je aanbieden. Je private leaset de Ibiza FR Business Intense tijdelijk via ALMN voor slechts € 449 p/m o.b.v 60 maanden en 10.000km per jaar. Wil je liever operational leasen? Dat kan vanaf € 499 p/m exclusief btw o.b.v. 60 maanden en 20.000km per jaar.

SEAT Ibiza FR Business Intense
SEAT Arona Style

SEAT Arona Style

Wil je liever een hoge instap én voor een scherp vast bedrag per maand rijden? Kies dan voor private lease van de SEAT Arona Style. Deze compacte SUV lease je tijdelijk extra voordelig bij ALMN. Je stapt in vanaf slechts € 429 p/m o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar. 

Tarraco PHEV Business al vanaf € 48.995

Zuinig rijden met power, dat is de SEAT Tarraco PHEV. Op de elektrische motor rijd je 51 zuinige kilometers, met beide energiebronnen tegelijk heb je beschikking tot een actieradius tot maar liefst 700 kilometer. Opladen kan via de laadpaal en de auto beschikt ook over regeneratief remmen. Deze hybride uitvoering van SEAT's grootste SUV is al van jou vanaf € 48.995. Liever zakelijk rijden? Operational lease de Tarraco al vanaf € 793 p/m*.

Large JPG-TARRACO 702

Voordeel tot ruim € 5.000 op de Leon

De SEAT Leon is nu te pimpen met het 4.OH-Pack - speciaal ontwikkeld voor het 40-jarig jubileum van SEAT. Kies voor de 18" zwarte hoogglans velgen, een zwart SEAT embleem en 40 jaar SEAT mattenset, zo krijgt je Leon een nóg stoerdere en sportievere uitstraling. Bovendien kan je ook nog profiteren van ruim € 5.000 voordeel bij aanschaf van een SEAT Leon. Kom jij hem binnenkort beleven tijdens een proefrit? 

€ 10 extra korting bij contractvernieuwing

Jij als bestaande klant bent voor ons natuurlijk erg belangrijk! Daarom ontvang je € 10 korting³  p/m bij het afsluiten van een nieuw Private Leasecontract. Hierdoor kan je voordeel oplopen tot wel meer dan € 600 aan het einde van je contract. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Large JPG-ARONA PA 398
Seat Ibiza rijdend

Upgrade deal: € 30 korting p/m

Rijd jij momenteel in een Mii (electric) of Ibiza met een Private Lease contract? Dan hebben wij heel goed nieuws! Maak de upgrade van de Mii naar de Ibiza of van de Ibiza naar de Arona en ontvang maar liefst € 30 korting p/m. Dat betekent dat je voordeel aan het einde van je contract oploopt tot wel € 1.800! Interesse? Vraag naar de voorwaarden bij de vestiging bij jou in de buurt. 

€ 2.000 inruilpremie op de Ibiza en Arona

Wanneer je je huidige auto inruilt op een nieuwe SEAT Ibiza of Arona, profiteer je tijdelijk van extra veel inruilpremie. Dit inruilvoordeel is wel € 2.000. Ben je benieuwd wat jij terugkrijgt voor je auto? Ontdek de huidige inruilwaarde van jouw auto via onderstaande button.

Large JPG-SEAT-Arona-2021_004_HQ
SEAT trekhaak

10% korting op trekhaken

Profiteer nu van 10% korting op alle SEAT afneembare en zwenkbare trekhaken. Korting geldt op prijs inclusief montage. Deze actie is geldig voor alle nieuwe SEAT-modellen en loopt t/m 31 december 2023.

¹ SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldt t/m 30 juni 2023 zolang de voorraad strekt en op auto's uit MY23. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende Voorwaarden op de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn hier (PDF download) te vinden.

²Tarieven op basis van 36 maanden of meer. Een rentetarief van 8,99%. Voorbeeld tarieven zijn gebaseerd op een aanbetaling van 23% en een slottermijn van 50%.

³ Voorbeeld: Tarief Ibiza van € 349 per maand wordt met € 10 verlaagd o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.

* SEAT Full Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn in/exclusief BTW, zijn indicatief en zijn afhankelijk van de door jouw geselecteerde looptijd, kilometrage en eigen risico. De getoonde tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele toekomstige prijsstijgingen. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij je dealer. Het is ook mogelijk een offerte voor operational lease bij een andere leasemaatschappij naar keuze aan te vragen. Je persoonsgegevens worden gedeeld met de door jouw gekozen leasemaatschappij voor het kunnen uitbrengen van een offerte. De gekozen leasemaatschappij is verantwoordelijk voor de aanlevering van de offerte en de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

geld-lenen-kost-geld

**Financiering is op basis van een looptijd van 60 maanden en een jaarlijks rentepercentage van 9,99%.