Skoda Premium Deals - hero mobiel

Veel voordeel op Škoda modellen

De Waal Autogroep is Škoda Premium Dealer van 2024! Daarom profiteer je van veel voordeel op onze Škoda modellen. We hebben ze extra aantrekkelijk gemaakt voor je met flinke inruilpremies, scherpe private lease tarieven en véél prijsverlagingen. Bekijk alle acties hieronder.

Enyaq

Škoda Enyaq

Wil je overstappen op een elektrische auto? Dan is het nu extra aantrekkelijk om in de Enyaq te stappen! Op alle nieuwe Enyaq's geldt een inruilpremie van € 2.000. Vanaf € 44.990 stap jij in zo'n chique elektrische Škoda. 

Door die zeeën aan ruimte geniet je extra van je sportieve zaterdag.

Bekijk onze inruilpremies!

 

Bekijk onze private leasetarieven!

 

Enyaq RS Edition

Sportiviteit, luxe en comfort. Allemaal eigenschappen van de Škoda Enyaq RS Edition. De krachtige elektrische SUV is snel uit voorraad leverbaar. Je ontvangt nu ook nog eens maar liefst € 7.400 voordeel. Hiermee stap je in de Enyaq RS Edition vanaf € 57.990. Bekijk ‘m via de button.

Skoda Enyaq RS hero mobiel

First Editions

De Škoda Superb Combi, Kodiaq en Octavia zijn gedebuteerd als First Editions in Nederland. Deze gelimiteerd beschikbare uitvoering is zeer compleet en aantrekkelijk geprijsd. Ontdek de modellen hieronder.

De nieuwe Octavia

Uitgerust met de nieuwste generatie LED Matrix-koplampen en als mild-hybride maak de vernieuwde Octavia zijn opwachting. Net als zijn voorgangers is hij opvallend ruim en praktisch. Dat heeft zowel zakelijk als privé zo zijn voordelen. De vernieuwde Octavia is te bestellen vanaf 20 maart.

Skoda Octavia Combi
Skoda Superb Combi

Nieuwe Superb 

Kan jij ook niet wachten tot de nieuwe Superb in onze showrooms staat? Dan hebben wij heel goed nieuws; vanaf 5 april is hij te bewonderen in onze showrooms. En vanaf 14 maart is het model bestelbaar als Combi en Hatchback. Met de krachtige lijnen en vernieuwde designtaal, is de Superb ruimer en stoerder dan ooit. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onderstaande button.

De nieuwe Kodiaq

De grootste SUV van Škoda is vernieuwd en vanaf 10 mei te bewonderen in de showroom van De Waal. Kun je niet wachten tot die tijd? Geen probleem. De nieuwe Kodiaq met mild-hybride motor is te bestellen vanaf 14 maart. De PHEV laat iets langer op zich wachten, die is bestelbaar vanaf 24 april. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onderstaande button.

Skoda Kodiaq

Onze actuele voorraad

1De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van ALMN. ALMN wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

2incl. SEPP-subsidie