Electric Roadshow

13 oktober 2021

De Waal organiseert Electric Roadshow

In één uur tijd twee of drie elektrische auto’s proefrijden en vergelijken! Tijdens de Electric Roadshow van De Waal krijgt u deze unieke kans. Vergelijk de Škoda ENYAQ iV, de Audi Q4 e-tron, Volkswagen ID.3 en ID.4 en de Q4 Sportback e-tron met elkaar. Deze 5 modellen komen van 21 tot en met 30 oktober naar alle vestigingen toe.

Electric Roadshow

Tijdens uw proefrit ervaart u de power van een elektrische auto, de ruimte van onze elektrische modellen en geniet van de rust en de geruisloosheid van een elektromotor. Lees hieronder meer over de modellen die we voor u klaarzetten.

De Škoda ENYAQ iV

De ENYAQ iV is uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer door de jury tijdens ‘Zakenauto van het Jaar’ verkiezing. Zij zeggen over de ENYAQ: “Hij ziet er strak en kwalitatief goed uit, rijdt plezierig en biedt geavanceerde technieken.” Die moet u ervaren!

De ENYAQ iV heeft een WLTP-actieradius tot 537 kilometer en deze SUV kan tot 1.200 kg gewicht trekken. U rijdt de ENYAQ iV vanaf € 559 per maand* of u koopt ‘m vanaf € 42.180.

Audi Q4 e-tron

De Q4 e-tron heeft verrassend veel binnenruimte en is aan de buitenkant comfortabel compact. Audi omschrijft het erg treffend: het formaat van de Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. De Q4 heeft standaard stoelverwarming, LED-koplampen, Audi lane assist en interieurvoorverwarming en -ventilatie. De vanaf prijs van de Q4 e-tron bedraagt € 48.155 of € 615 per maand* en hij heeft een WLTP-actieradius tot 516 kilometer.

Volkswagen ID.3

Volop gebruiksgemak en comfort, zoals u van een Volkswagen mag verwachten. En dan 100% elektrisch. De ID.3 heeft een WLTP-actieradius tot 550 kilometer en is standaard uitgerust met bijvoorbeeld adaptive cruise control, lane assist, navigatiesysteem Discover Pro en LED-koplampen. De vanaf prijs van de ID.3 is € 33.490 of € 449 per maand*.

Audi Q4 Sportback e-tron

Strakke lijnen, een sportief design en blijvend rijplezier. De Q4 Sportback e-tron kan in slechts 6,2 seconden van 0-100km/u sprinten en heeft een WLTP-actieradius tot 488 kilometer. Ook aan de laadpaal is de Q4 Sportback rap: bij DC-laders kan hij laden met maximaal 100 kW (35 e-tron) of 125 kW (andere versies). De vanaf prijs van de Q4 Sportback bedraagt € 48.910 of € 645 per maand*.

Volkswagen ID.4

De perfecte volledig elektrische gezinsauto. De ID.4 biedt véél ruimte en véél comfort; ook voor pubers met lange benen. Met een actieradius tot wel 520 kilometer kunt u met deze auto prima op wintersport met uw hele gezin. Dat klinkt goed! Met Travel Assist heeft u een paar slimme systemen die helpen met accelereren, afremmen en met een veilig afstand tot uw voorganger. De vanaf prijs van de ID.4 is € 39.190 of € 509 per maand*.

365 dagen testen

Via Autolease Midden Nederland kunt u één jaar lang rijden met een elektrische auto. Bent u na één jaar niet tevreden over elektrisch rijden? Dan ruilt ALMN uw auto om naar een auto met verbrandingsmotor of hybride aandrijving.

Maak kans op een gratis laadpaal

Onder alle testrijders verloten wij in samenwerking met Ecoleon en Autolease Midden Nederland een gratis laadpaal inclusief standaard installatie. Wanneer u een proefrit plant via roadshow.dewaalautogroep.nl doet u automatisch mee met de winactie. Aan de hand van een verloting wordt de winnaar van een ‘laadpaalcheque’ gekozen. Deze cheque is in te ruilen bij Autolease Midden Nederland en ALMN Private Lease.

*Genoemde leasetarieven zijn op basis van Full Operational Lease, 60 maanden looptijd, 20.000 km per jaar en exclusief winterbanden en brandstof. Alleen geldig via Autolease Midden Nederland.