Onderhoud Škoda

Zo gaat 'ie langer mee

Škoda onderhoud

Service en onderhoud voor uw Škoda.

Service. Voor iedere Škoda 

Altijd vooraf een duidelijke prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf!

Onderhoud Škoda

Onderhoud voor je Škoda 

Zorgeloos autorijden in je Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om je Škoda bij de erkende dealer te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doen wij 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en je Škoda onderhoud bij De Waal.

Vast interval

Regelmatig onderhoud van je Škoda is belangrijk, ook als je niet tienduizenden kilometers per jaar rijdt. Met Škoda Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dit brengt ook voordelen voor met zich mee:

  • Lagere prijs per beurt
  • Uw Škoda ieder jaar gecheckt
  • Gebruik originele Škoda-onderdelen
  • Levenslang gratis Mobiliteitsservice bij onderhoud volgens fabrieksvoorschrift
Onderhoud Škoda
Onderhoud Škoda

APK

De Algemeen Periodieke Keuring (APK) is in Nederland een verplichte keuring. Je auto wordt nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden, en registratie.  Bij De Waal kost de APK slechts € 35 inclusief afmeldkosten.

Airco onderhoud

Met regelmatig airco-onderhoud houd je de lucht in je auto fris en zorg je dat de airconditioning optimaal koelt. En dat niet alleen: je voorkomt ook schade aan het systeem. Ook hiervoor kun je terecht bij De Waal.

Airco onderhoud Škoda

Is uw Škoda 5 jaar of ouder? Altijd 15% korting op onderhoud.

Economy Service

Om jouw Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is je Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijgt je 15% korting op onderhoud én remmen en riemen. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. En dat natuurlijk altijd met de hoogste kwaliteit door het gebruik van originele Škoda onderdelen.

Web Ready JPG-Onderhoud - Skoda Familie