Onderhoud Škoda

Zo gaat 'ie langer mee

Škoda onderhoud

Service en onderhoud voor uw Škoda.

Service. Voor iedere Škoda 

Altijd vooraf een duidelijke prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf!

Onderhoud Škoda

Onderhoud voor uw Škoda 

Zorgeloos autorijden in uw Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer u ervoor kiest om uw Škoda bij de erkende dealer te onderhouden, dan bent u verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doen wij 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun uzelf en uw Škoda onderhoud bij De Waal.

Vast interval

Regelmatig onderhoud van uw Škoda is belangrijk, ook als u niet tienduizenden kilometers per jaar rijdt. Met Škoda Vast Onderhoud wordt uw auto ieder jaar gecontroleerd en zorgt u ervoor dat uw auto in optimale conditie blijft. Dit brengt ook voordelen voor met zich mee:

  • Lagere prijs per beurt
  • Uw Škoda ieder jaar gecheckt
  • Gebruik originele Škoda-onderdelen
  • Levenslang gratis Mobiliteitsservice bij onderhoud volgens fabrieksvoorschrift
Onderhoud Škoda
Onderhoud Škoda

APK

De Algemeen Periodieke Keuring (APK) is in Nederland een verplichte keuring. Uw auto wordt nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden, en registratie.  Bij De Waal kost de APK slechts € 30 inclusief afmeldkosten.

Airco onderhoud

Met regelmatig airco-onderhoud houdt u de lucht in uw auto fris en zorgt u dat de airconditioning optimaal koelt. En dat niet alleen: u voorkomt ook schade aan het systeem. Ook hiervoor kunt u terecht bij De Waal.

Airco onderhoud Škoda

Is uw Škoda 5 jaar of ouder? Altijd 15% korting op onderhoud.

Economy Service

Om uw Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is uw Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijgt u 15% korting op onderhoud én remmen en riemen. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. En dat natuurlijk altijd met de hoogste kwaliteit door het gebruik van originele Škoda onderdelen.

Web Ready JPG-Onderhoud - Skoda Familie