Diefstalpreventie Bedrijfswagens

Diefstalpreventie Bedrijfswagens

Elke twee minuten breekt een dief een auto open. Om deze te stelen of om er waardevolle spullen uit te halen. Het is vervelend als u het meemaakt en daarom is er diefstalpreventie Bedrijfswagens. U moet zaken regelen met de politie, uw verzekering en eventueel uw bank. Het is natuurlijk beter om diefstal te voorkomen. Bij De Waal vindt u de producten die uw auto zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak en diefstal.

Diefstalpreventie Bedrijfswagens navigatie

  • Alarm

Een alarm op uw auto zal uw auto erg beschermen tegen diefstal. Goed beschermde auto’s zijn minder aantrekkelijk voor dieven/criminelen, doordat het pak risico groter wordt. Een alarm op uw auto is makkelijk te installeren en verhoogt de preventie aanzienlijk.

Wilt u extra informatie over een alarm neem dan contact op met uw vestiging.

Diefstalpreventie Bedrijfswagens auto

  • Bearlock

BearLock is een mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel een autoslot als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Het BearLock-versnellingsbakslot vormt zich één geheel met het chassis van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk voor criminelen. Mede door de Bearlock is het aantal autodiefstallen het afgelopen halfjaar afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren.

Wilt u extra informatie over Bearlock neem dan contact op met uw vestiging.

Contact uw vestiging