Onderhoud SEAT

Zo gaat 'ie langer mee

SEAT onderhoud

Service en onderhoud voor uw SEAT.

Service. Voor iedere SEAT

Altijd vooraf een duidelijke prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf!

Onderhoud SEAT

Onderhoud voor uw SEAT

Onderhoud aan uw SEAT is altijd afgestemd op het model en bouwjaar van de auto. Waar onderhoud eerder meestal na een vast aantal kilometers of een bepaalde tijd nodig was, zijn de onderhoudsintervallen tegenwoordig meer variabel (maximaal 30.000 km) en afhankelijk van het gebruik van de auto. Uw SEAT geeft daarnaast ook zelf aan welk onderhoud er nodig is, zoals een olieservice of een inspectieservice. 

Sommige modellen hebben nog wel vaste intervallen. Zoals de SEAT Mii met benzinemotor en de modellen met TGI-motor (aardgas) of PHEV-motor (hybride). Voor zowel vast als variabel onderhoud geldt dat afhankelijk van de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers er aanvullende werkzaamheden nodig kunnen zijn. 

Kleine onderhoudsservice

Kleine beurt

Service interval: om de 15.000 km of om het jaar.

  • Motorolie en oliefilter vervangen
  • Remsysteem op slijtage controleren
  • Uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging controleren
  • Service-intervalindicatie terugzetten en servicesticker plaatsen
  • Check op verlichting en vloeistoffen

Grote onderhoudsservice

Grote beurt

Service interval: om de 30.000 km of om de 2 jaar.

  • Alle checks uit de kleine onderhoudsservice
  • Voorruit controleren op beschadigingen
  • Banden controleren, inclusief reparatieset voor je reservewiel
  • Accu controleren
  • Koelsysteem controleren op bescherming tegen bevriezing.
Onderhoud SEAT

SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee en wilt u zeker zijn van nóg meer jaren rijplezier? Economy Service geeft u 15% voordeel op onderhoud en reparatie als uw SEAT 5 jaar of ouder is*. Zo geniet u van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

APK

Iedere auto moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Tijdens een APK kijkt een APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Bij De Waal kost de APK slechts € 30. En laat u een onderhoudsbeurt uitvoeren, dan is de APK gratis!*

Onderhoud SEAT
Airco onderhoud SEAT

Airco onderhoud

Met regelmatig airco-onderhoud houdt u de lucht in uw auto fris en zorgt u dat de airconditioning optimaal koelt. En dat niet alleen: u voorkomt ook schade aan het systeem. Ook hiervoor kunt u terecht bij De Waal.

*Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 15.000 km of 12 maanden of Longlife service bij maximaal 30.000 km / 2 jaar.