Voorraad auto’s

Bij De Waal vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto's. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

Werkplaatsafspraak

Online een afspraak maken in de werkplaats? Bij De Waal staat u als klant centraal. Wij bieden u daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsafspraak online in te plannen. U kiest zelf de datum en tijd. Zo beheert u zelf uw eigen agenda.

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.2

Verkoop

9.2

Totaal

9.2

Werkplaats

9.2


 • bijleveld

  Verkoop Alle reviews

  Zeer goed en professioneel geholpen bij de aankoop van onze skoda fabia. Goede uitleg van alle functie’s

 • Mevr. van Lingen

  Verkoop Alle reviews

  Beste medewerkers van De Waal, onlangs heb ik mijn nieuwe Skoda Citigo in ontvangst mogen nemen. Deze heb ik aangeschaft bij Robert Wubben in Gorinchem. Ik ben niet snel van het schrijven van een review maar deze wil ik graag delen want ik ben daar zo prettig geholpen dat de keuze snel gemaakt was. Er werd goed met mij meegedacht in het maken van de juiste keuze. Zijn vriendelijkheid en enthousiasme zorgde er voor dat het feestje compleet was. Nogmaals bedankt voor de goede service en tot de eerste onderhoudsbeurt.

 • Doorn

  Verkoop Alle reviews

  Vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Citigo. Eerst een proefrit gemaakt in mijn nieuwe auto. De inruilwaarde van mijn huidige auto viel wel wat tegen, maar uiteindelijk toch gekozen voor een nieuwe. Mede door het fijne contact met de verkoper.

 • Inga

  Verkoop Alle reviews

  Wij kwamen naar Culemborg voor een proefrit en achteraf een verkoopgesprek. Goede proefrit gemaakt en een goed gesprek gehad. Nu nog afwachten wat de inruilwaarde zou zijn.
  Alles verliep per mail en toen we aangaven dat de prijs nog net aan dw hose kant was, werd ons gevraagd wat wij in gedachten hadden. Op onze mail werd echter nooit meer gereageerd. Ook niet toen wij een tweede mail stuurden. Zo verkoop je niet echt autos.

 • Frans

  Verkoop Alle reviews

  Door Geert van Beers uitstekend geholpen toen wij onze Clio wilden inruilen op een Skoda. Hij nam uitgebreid de tijd om ons van alle informatie te voorzien en ook bij de werkelijke overdracht van de auto was er weer alle tijd om alles nog tot in detail uit te leggen met nog een presentje erbij ter afscheid.

 • Stoeten

  Verkoop Alle reviews

  Zeer tevreden! Verkoper Geerd reageerde op alle dagen, ook in het weekend op mijn emails, gewoon super!!

 • Anja

  Verkoop Alle reviews

  Auto gekocht. Van begin tot het eind heel goed geholpen. Vele vragen werden kundig beantwoord en uitgebreide uitleg waar de tijd voor werd genomen. Super!

 • Bas Frentz

  Verkoop Alle reviews

  Erg goed geholpen door Mark Biemans en collega in vestiging Zaltbommel. Ook voor een goedkope occasion nemen ze ruim de tijd. Chapeau!!! Voor de rest een mooie showroom met een groot aanbod.

 • Bert

  Verkoop Alle reviews

  Over ons eerste contact met de verkoop in Culemborg waren we minder tevreden. Na onze klacht hierover is dat meer dan geweldig opgepakt en heeft het bedrijf laten zien wel degelijk over kwaliteit en kunde te beschikken. We hebben een koop gesloten en zijn uitermate tevreden, niet alleen met de auto, maar ook over de uiterst correcte en vriendelijke klantbehandeling. Kortom, autobedrijf De Waal in Culemborg; Chapeau! Van ons vijf sterren!

 • De Leeuw

  Verkoop Alle reviews

  Onlangs mijn nieuwe auto afgeleverd gekregen bij het Skoda filiaal in Gorinchem. Een hartelijk ontvangst en er werd ruim de tijd genomen om mij de nodige snufjes van de auto te laten zien. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. Een klein filiaal maar dat maakt het ook wel weer knus. Een aanrader dus!

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Persoonlijk geholpen

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Aanbeveling om bij de eerste 10km mee te rijden om advies te geven

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  We zijn perfect en uiterst vriendelijk geholpen. Een goede duidelijke uitleg en kort en krachtig, waar we ons erg prettig bij voelden!

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Erg tevreden over de dienstverlening. Chapeau voor de heer P. Schaap.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Niets op aan te merken. Alles prima geregeld en prettig behandeld.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Enthousiaste mensen, die de tijd nemen om dingen uit te leggen (zelfs iets te veel tijd). Behandelen zelfs lease rijders fantastisch.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Erg goed en netjes geholpen, goeie antwoorden op vragen.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Erg vriendelijk personeel. Hebben echt intresse in de klant, geven goed advies en denken mee. Na levering van de nieuwe auto werden wij na het weekend opgebeld om te vragen of alles naar wens was en of er eventueel al vragen waren. Top service.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Altijd heel netjes en vriendelijk geholpen.

 • Swipe icon

De Waal ŠKODA vestigingen

Het merk ŠKODA timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg.
Bekijk hier onze ŠKODA vestigingen.

Direct contact