Header_mobiel

Onze medewerkers

Aan het woord

Leer ze kennen

Bij De Waal Autogroep BV werken ruim 300 medewerkers. Van medewerker debiteuren administratie, leerling monteur, tot verkoopadviseurs en marketeers.

Hier lees je wat hun werk inhoudt, hoe ze hun werk uitvoeren en waarom ze dit bij De Waal doen. 

Investeren

De Waal biedt alle medewerkers groeipaden en trainingsmogelijkheden. We investeren in onze mensen. En die investering krijgen we terug in de vorm van loyale medewerkers, waar we trots op zijn!

Trots op onze mensen

Afbeelding_Axel
Axel de Goey

Al ruim 22 jaar in dienst bij De Waal! Axel begon ooit bij het tankstation in Druten. In die tientallen jaren heeft hij een mooie groei doorgemaakt.

website
Chris van Zandwijk

Chris van Zandwijk is de teamleider van ons centraal magazijn in Geldermalsen. Hij is inmiddels alweer 4,5 jaar in dienst bij ons. 

Minie header desktop
Minie van Duren

Minie is inmiddels al 20 jaar met veel plezier werkzaam bij De Waal Autogroep en gaat aan het eind van het jaar met pensioen. 

Header Anneroos
Anneroos Nigten

In 2010 begon Anneroos met een bijbaantje als gastvrouw bij De Waal. Inmiddels is ze doorgegroeid tot teamleider van de marketingafdeling. 

MOBIEL_HEADER_Niels
Niels Hakkers

Wat begon als een leuke stage voor zijn opleiding Marketing en Communicatie, groeide uit naar iets moois: Škoda verkoopadviseur.

Aron van Dieren (1)
Aron van Dieren

Aron werkt al bijna 13 jaar bij De Waal. Als 15-jarig jochie liep hij bij ons naar binnen omdat hij op zoek was naar een stageplek.

Robert Hoos (4)
Robert Hoos

Robert Hoos is serviceadviseur Audi bij De Waal Autogroep in Gorinchem. Begonnen als automonteur, is hij nu hard onderweg om servicemanager te worden. 

Gerrit van Wijngaarden
Gerrit van Wijngaarden

Gerrit van Wijngaarden is magazijnmedewerker bij De Waal Autogroep in Geldermalsen. Met al zijn kennis en ervaring is hij een belangrijke kracht in het team.

Celine mobiel
Celine de Bruin

Celine is werkzaam als service-adviseur bij De Waal Autogroep in Tiel. Met haar ambitieuze houding gaat Celine geen uitdaging uit de weg.

GEERT MOBIEL
Geert van Beers

Geert is intussen al weer een hele tijd werkzaam bij De Waal Autogroep. Met zijn prestatiegerichte houding gaat Geert iedere dag weer voor het hoogst haalbare resultaat.

Bekijk onze vacatures

 

Ruben_crop
Verkoop stagiair Audi

Geldermalsen - Als verkoop stagiair ben jij dé ambassadeur van onze Audi vestiging. Uiteindelijk kun jij zelfstandig klanten helpen met bijvoorbeeld offertes, proefritten, verzekeringen en financieringen.

Niels mobiel
Gastheer/ gastvrouw

Geldermalsen - Zoek jij de perfecte bijbaan voor in het weekend? Als gastvrouw/ gastheer verwelkom je alle klanten die binnen komen lopen bij Audi De Waal in Geldermalsen.

CAB (4)
Medewerker Telefonische Planning

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Medewerker Telefonische Planning.

Leer-ze-kennen_desktop
Technisch Specialist Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan het sterke merk Audi? In Geldermalsen hebben we in onze hightech werkplaats een plekje vrij voor een Technisch Specialist.

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Monteur - Druten 1700x956
Technisch specialist in opleiding

Geldermalsen - Audi De Waal is een perfect leerbedrijf om een gekwalificeerd technische specialist te worden. Een technisch specialist voert veelvoorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-10
Leerling monteur Audi

Geldermalsen - Je kunt in deze functie bij Audi De Waal al werkend leren. De Audi's van onze klanten worden aan jou toevertrouwd. Samen met andere monteurs zorg jij ervoor dat ze stuk voor stuk in een topconditie de werkplaats weer verlaten.

Joel
Verkoop Trainee

Culemborg - Leer 'on the job' alle kneepjes van het verkoopvak. Wij leiden je op tot de beste verkoper van onze ijzersterke automerken van de regio.