Voorraad auto’s

Bij De Waal vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto's. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

Werkplaatsafspraak

Online een afspraak maken in de werkplaats? Bij De Waal staat u als klant centraal. Wij bieden u daarom 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsafspraak online in te plannen. U kiest zelf de datum en tijd. Zo beheert u zelf uw eigen agenda.

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

9.2


 • R. Jansen

  Werkplaats Alle reviews

  Alles netjes gedaan, goede afspraken, komen ze ook na. Goede koffie en mooie plek (met wifi) om toch door te kunnen werken tijdens het wachten. Altijd vriendelijk personeel in Druten.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Alle afspraken werden nagekomen. Er werd de tijd genomen om informatie te geven. Duidelijk en open verhaal. Vragen werden tijdig beantwoord. Prettige atmosfeer bij De Waal Zaltbommel.

 • Marjan

  Werkplaats Alle reviews

  netjes en vriendelijk geholpen prima service Top

 • Renée Peters-Braakhekke

  Werkplaats Alle reviews

  Prima service. En ik kreeg van tevoren een indicatie van de kosten van de onderhoudsbeurt.

 • Werkplaats Alle reviews

  Goede interesse in de klant stelt hem op zijn gemak en maakt hem tot huisgenoot van de familie vd Waal

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en er wordt mij elke keer weer een prima service verleend ook al heb je geen afspraak omdat er onverwachts een storing heeft opgetreden met de auto.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  De Waal Zaltbommel geeft een uitstekende service en (altijd) een goed advies. Bij de keus voor een auto ben ik volledig en goed geïnformeerd. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord door Geert van Beers. Hoewel ik van een concurrent een betere aanbieding heb gekregen voor een vergelijkbare auto heb ik toch voor Volkswagen gekozen vanwege de dienstverlening. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

 • Wout Baak

  Werkplaats Alle reviews

  Kijk! Dat noem ik nou Service met een hoofdletter S. Gisteren is mijn lease-auto VW Polo in Zaltbommel geweest voor een olie servicebeurt. Ik merk gelijk aan het rijden en remmen dat alles weer goed is bijgevuld en afgesteld. Maar…
  Komt de auto terug, is-ie ook nog eens gewassen aan de buitenkant en uitgezogen aan de binnenzijde! Top! Laat Nipo maar komen

 • Debby Wagensveld

  Werkplaats Alle reviews

  Wederom zeer goed geholpen rondom een onderhoudsbeurt van mijn VW GOLF. Zeer klachtgericht! Afspraken worden goed en duidelijk gemaakt en worden ook nagekomen. Fijne communicatie met zowel de medewerker aan de balie als met de medewerker van de werkplaats. Geen klachten. Positieve ervaring

 • M.W.Kruithof

  Werkplaats Alle reviews

  Afspraak keurig nagekomen, alle wensen prima uitgevoerd.
  Tijdens het wachten koffie en een krant ik kom speciaal uit Rotterdam
  voor het onderhoud voor goede zorg.

 • Peter van Iersel

  Verkoop Alle reviews

  Ik ben ruim een maand in het bezit van een nieuwe Volkswagen Up. De koop ervan verliep in een vriendelijke ontspannen sfeer. Verkoper Geert belde mij na zijn vakantie op om te vragen of alles na behoren was. Ook de andere verkopers stonden me bij technische vragen vriendelijk te woord.

 • Peter

  Verkoop Alle reviews

  Reparatie afhandeling vwb waarschuwings symbool AIRBAG primaa gedaan

 • J.Stuij

  Verkoop Alle reviews

  28 juni onze nieuwe Tiguan opgehaald in Gorkum.
  Het hele traject van koop tot aflevering is op uitstekende wijze uitgevoerd door Erik van Kuilenburg.
  Ook over de manier van afleveren en de goede uitleg waar hij alle tijd voor neemt niets dan goeds.
  Ook tijdens de proefrit legt hij alles zoveel mogelijk uit en is het leuk om te merken hoe enthousiast hij is over zijn verkochte auto.
  Deze Tiguan is onze eerste Volkswagen en wij kunnen niets anders zeggen dan dat de eerste indrukken van de garage en de auto goed zijn.

 • Greven

  Werkplaats Alle reviews

  Vrijdag de vakantiecheck laten uitvoeren. Na een bakje koffie was alles gecontroleerd en is onze auto helemaal klaar voor de vakantie. Spanje here we come!

 • Johan van Welie

  Werkplaats Alle reviews

  Goede uitleg van de te verrichten werkzaamheden.
  Keurig overleg gehad als er bijzonderheden zijn.

 • Werkplaats Alle reviews

  Winterbanden wisselen en opslaan!!
  Ik ben zeer tevreden over de bewezen diensten, de klantvriendelijkheid en service!!

 • c.e.van vliet

  Werkplaats Alle reviews

  prima service en een vertrouwd adres.
  dit is mijn tweede auto van dit bedrijf.
  super.

 • Matthias

  Werkplaats Alle reviews

  Na het ontvangen van de Volkswagen terugroepactie brief heb ik direct een afspraak ingepland bij De Waal Gorinchem. Mijn Golf VI werd snel voorzien van de software update. Ik ben erg te spreken over de snelle en uitstekende service van De Waal Gorinchem. Bij het ophalen van de auto was hij ook nog netjes schoongemaakt van binnen én van buiten. Kortom, een Uitstekende servicebeurt met een hoofdletter U.

 • Joris

  Werkplaats Alle reviews

  Vanochtend servicebeurt gehad. De Waal startte exact op de aangegeven tijd. De auto was klaar voor de afgesproken tijd. Ik heb prima kunnen werken. Bij teruggave van de auto kreeg ik een duidelijke uitleg wat er gedaan was. Dit was een servicebeurt uit het boekje! Bedankt!

 • Swipe icon

De Waal Volkswagen vestigingen

Met zes Volkswagen vestigingen is De Waal altijd bij u in de buurt.
Bekijk hier de vestigingen.

Direct contact