Collega’s over De Waal

  • Maurice van Bijnen

    De Waal Autogroep was voor mij een bewuste keuze, de informele werksfeer en mijn sterke voorkeur voor de merken Volkswagen, Audi, SKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT maken mijn werkzaamheden mooi. Elke medewerker krijgt de ruimte om zichzelf te ontwikkelen door middel van interne en externe trainingsprogramma’s.

    “Ik heb van de passie voor auto’s mijn beroep kunnen maken.”
    Maurice van Bijnen - Verkoopadviseur Volkswagen Gorinchem
  • Rowan Bakar

    De Waal Autogroep is een dynamisch bedrijf met veel jonge en enthousiaste werknemers. Ik werk in een team met fijne collega’s, waar het altijd gezellig is en waar we dagelijks van elkaar leren. Een klant verder helpen, zijn waardering voelen en horen dat hij zo goed geholpen is, maakt mijn dag tot een succes. De klant ontzorgen dat is wat ik altijd voor ogen heb.

    “Elk telefoontje is anders, en dat maakt werken bij het KCC zo leuk.”
    Rowan Bakar - Medewerker Klanten Contact Centrum
  • Swipe icon